Uutiset & kuulumiset

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa: 
facebookissa Red'n Ready Aussies
instagramissa team_rednready
youtubessa shantinkoirat.

12.02.2019

Maanantaina Tinki (Red'n Ready Pocahontas) kisasi agilityssa pikkumaksi1-luokassa tehden ekan nollatuloksensa ja voittaen luokan! Paljon onnea Päivi ja Tinki, nyt vaan uusia kisojailmoittautumisia kehiin!

11.02.2019

Viikonlopun kisatuloksista piti huolen Leia (Red'n Ready Diamond Thief) ja Jedi (Red'n Ready Divine Hercules) kisaten ekoissa rallytokokisoissa! Molemmat kisasi yhden startin ALO-luokassa, Jedille tulos upea 100/100 pistettä ja 1. sija. Leialle yksi pieni virhe mutta silti hieno 90/100 pistettä ja molemmille ALOHYV! Paljon onnea Anne hienoista tuloksista kaksikon kanssa.

05.02.2019

Taika ja Maaru kisasivat taas viime viikonloppuna agilityssa. Taika teki 2 x hyllyn, mutta Maaru kunnostautui tehden haastavilla ykkösten radoilla 1 x 5 rv sijalla 1. ja yhden nollaradan sijalla 2! Maarulla on nyt kolme kisaa takana, joista on saldona jo kaksi nollaa :) Paljon onnea kartturi-Melissa ja Maaru!

Alla kooste Maarun viime viikonlopun radoista!

30.01.2019

Viime viikonloppuna kisattiin taas urakalla agilityssa! Taika ja Maaru kävivät juoksemassa pari starttia lauantaina Hyvinkäällä, Taikalle 2x5vp ja luokkavoitot molemmilta radoilta, Maarulle kaksi hyvää hylkäystä. Wicca korkkasi myös 3-luokan illalla kahdella radalla Lohjalla. Ei tehty vielä nollia, mutta että oli siistiä päästä pitkästä aikaa taas kisaamaan kolmosiin!

Vimma (Red'n Ready FBI Most Wanted) vastasi viikonlopun nollasaldosta 2-luokassa saaden jo toisen LUVA:n ja voittaen luokkansa! Paljon onnea, kohta Wicca saa seuraa tyttärestään kolmosiin.

18.01.2019

Viivi kävi ultrassa eilen ja valitettavasti masussa ei näkynyt ketään tälläkään kertaa. Tämä oli nyt toka kerta kun Viivi jäi tyhjäksi, katsotaan kokeillaanko vielä seuraavista juoksuista vai oliko tämä nyt sitten tässä. Todella kurja tilanne ja olen todella pahoillani kaikkien pennunodottajien puolesta :(

13.01.2019

Oltiin Wiccan kanssa kisaamassa lauantaina agilityssa Sipoossa pikkumaksi-kakkosissa, ja tehtiin kahdelta aksaradalta nollavoitot, 2 x OIVA ja tällä siirryttiin 3-luokkaan! Johan ollaan rämmitty riittävän monta vuotta alaluokissa, mahtavaa päästä pitkästä aikaa kolmosiin kisaamaan!

Sunnuntaina Maaru kisasi ekaa kertaa agilityssa Melissan kanssa Ojangossa. Ensimmäiset kaksi rataa meni vielä vähän harjoitellessa, mutta vikalta agilityradalta parivaljakko teki hienon nollaradan ja tulivat sijalle 3! 

31.12.2018

Viivi astutettiin onnistuneesti Kannuksessa juuri ennen joulua Pizulla, ja pentuja olisi toiveissa helmikuun lopulle. Ultrassa käydään pe 18.01 katsomassa, onko masussa ketään!

Tulospuolella Vimma (Red'n Ready FBI Most Wanted) ja Lotta kävivät ekassa tokokokeessaan. Tulos oli mahtava ALO1 lähes täyden kympin rivillä ja pisteet 196/200, kunniapalkinto ja 1. sija! 

Vuosi 2018 lähestyy loppuaan, ja kiitämme ja kumarramme kaikkia kasvatinomistajia ja muita yhteistyössä meidän kanssa olleita! Nyt suunnataan katseet ensi vuodelle, tuleville pentusuunnitelmille ja ensi vuoden riennoille. Mahtavaa tulevaa 2019 kaikille!

Copyright
Banneri: Anne Barck Photography
Sivuston sisältö: Shanti Karinen