Uutiset & kuulumiset

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa: 
facebookissa Red'n Ready Aussies
instagramissa team_rednready
youtubessa shantinkoirat.

27.02.2020

Hain viime viikonloppuna Ruotsista uuden sijoitusnartun kennel Peak'nStuff:ista. Pennun kutsumanimeksi tuli Frigga eli Peak'nStuff Shadow Side Of The Moon. Frigga on pääasiassa työlinjainen ja hänen takanaan on pääasiassa Crown Point-linjoja sekä hieman Twin Oaksia. Hänestä toivotaan tulevaisuudessa uutta verta jalostukseemme sekä toki hienoa harrastuskoiraa haltijalleen Nannalle. Frigga jäi varsin lähelle ja varmasti nähdään jatkossa Friggaa säännöllisesti pentutreenejen ja paimennusjuttujen yhteydessä! 

Friggasta voi lukea enemmän hänen omilta sivuiltaan koirat-linkin takaa.

Muissa uutisissa Maaru kisasi agilityssa edellisviikonloppuna ja teki 3-luokassa ensimmäisen 0-tuloksensa suuressa maksi-luokassa sijoittuen kahdeksanneksi. Jospa tästä lähtisi nyt putki auki nollille ja saataisiin ne SM-nollat kasaan tänä vuonna.

13.02.2020

Riemu (RR Speed Of Light) aloitti virallisen kisauransa rallytokossa ALOHYV-tuloksella. Paljon onnea Nelli ja Riemu kisauran korkkaamisesta ja tsemppiä tuleviin kisoihin!

Rauha (RR Armed And Dangerous) on myös kisannut sL1--luokassa ja sai viime viikolla toisen luvan nollavoiton myötä, paljon onnea Laura ja Rauha!

Muissa kuulumisissa voisin mainita, että Tira (RR Neverending Story) kävi 3kk rokotusten yhteydessä ottamassa murtuneesta etujalasta kontrollikuvat, ja kaikki näytti parantuneen todella hyvin! Tira saa alkaa liikkumaan nyt täysin normaalisti, ja toivotaan että jalka ei enää aiheuttaisi murhetta meille.

Ensi viikolla on myös jännittäviä juttuja edessä, kun haen Ruotsista uuden sijoitusnartun osaksi Red'n Ready-laumaa! Kirjoittelen siitä enemmän, kun pentu on kotiutunut :)

14.01.2020

Viimeinen Avaruuspentu Noki (RR Dark Matter) on nyt käynyt luustokuvissa tuloksin:
lonkat B/B, kyynärpäät 0/0, selkä LTV0 ja OCD-vapaa! Nyt on koko poikaporukka terveeksi kuvattu ja voidaan hyvin mielin jatkaa Maarun seuraavia pentusuunnitelmia ensi syksyksi!

Kaikki Satu-pennut ovat myös nyt lähteneet uusiin koteihinsa ja Viivi palautui myös omistajalleen. Nyt vedetään vähän henkeä kahden penturupeaman jälkeen ja keskitytään omien koirien kanssa treenaamiseen. Seuraava pentue olisi suunnitteilla aikaisintaan syksylle 2020. 

11.12.2019

Leia (RR Diamond Thief) teki itsenäisyyspäivän agilitykisoissa upeita tuloksia saaden yhdeltä sL3-luokalta voittonollan ja SERT-A. Lisäksi parivaljakko teki yhden 5 rv radan mutta kaikkien säkäluokkien nopeimman ajan. Paljon onnea Anne ja Leia!

Me puolestamme elämme kennelyskän takia karanteenissa pari viikkoa, ensin olivat isot pennut kipeinä, sitten Viivi ja lopuksi pikkupennut alkoivat yskiä :( 

30.11.2019

Kisarintamalla Maaru (Origine II My Kind Of Trouble) nousi agilityssa sL3-luokkaan 13.11. nollavoitolla ja korkkasi jo 3-luokan viime viikonloppuna kolmella HYL-tuloksella. 

Rallytokossa puolestaan Jedi (RR Divine Hercules) ja Leia (RR Diamond Thief) kisasivat kolmannen (ja viimeisen) kerran AVO-luokassa saaden kolmannet AVOHYV tulokset. Molemmat saivat RTK2-koulutustunnuksen, Leialle 96/100p 2. sija ja Jedille 95/100p 3. sija. Onnea Anne kahdesta hienosta tuloksesta!

6.11.2019

Viivin ja Taiston pennut syntyivät maanantaina 4.11.2019! Meillä on 5 pentua; 3 narttua ja 2 urosta. Pennut ja emä voivat hyvin!

27.10.2019

Viivin maha kasvaa ja h-hetki lähestyy! Perjantaina Viivi kävi tiineysröntgenissä, ja masuasukkaita laskettiin olevan matkassa viisi. Pian nähdään että pitikö luku paikkansa vai ei ;) Tuleva äiti on voinut hyvin, ja muuttaa ensi viikolla meille valmistumaan synnytykseen.

Terveystuloksista on yksi vielä päivittämättä, kun Kipp (RR Solar Storm) kävi luustokuvissa!
Kipin lonkat B/B, kyynärpäät 0/0, selkä LTV0 VA0, olkapäät OCD-vapaat ja kiveksistä harmittavasti toinen on yhä sitkeästi piilossa. Nyt on 4/5 Avaruus-pennusta terveystutkittu ja kaikki ovat saaneet puhaat paperit!

Kisa-areenalla kasvattini ovat viime aikoina lähinnä aksanneet:

  • Tinki (RR Pocahontas) teki sl2-luokassa ekan nollansa hyppyradalta saaden ekan LUVA:n - onnea Päivi ja Tinki!
  • Vimma (Red'n Ready FBI Most Wanted) teki pari upeaa nollavoittoa maksi3-luokassa voittaen monia kärkinimiä ajassa, paljon onnea Lotta ja Vimma!
Viivi paisuu
Viivi paisuu
Masu-asukit!
Masu-asukit!

8.10.2019

Nyt on viikossa tapahtunut ihan kamalasti kaikkea! 

Suurimmat uutiset lienevät, että Viiville (Red'n Ready Snow White) tulee pentuja! Viivi kävi ultrassa maanantaina 7.10 ja todettiin tiineeksi! Kolmas kerta toden sanoi ja en ole viitsinyt tätä pentuetta mainostaa ennenkuin oltiin varmoja, että pentuja tulee. Ja tuleehan niitä nyt! Pentueen isä on upea Taisto (Titangus Adair), Lisää yhdistelmästä tulee pentusivulle tämän viikon aikana. Laskettu aika on 4.11, eli nelisen viikkoa vain!

Avaruuspennut täyttivät 1.10. vuoden, ja sen kunniaksi kolme ovat jo käyneet känneilemässä jo erinomaisin tuloksin! 
Riepu (RR Cosmic Latte); lonkat B/A, kyynärpäät 0/0, polvet 0/0, selkä LTV0 ja kivekset normaalit
Riemu (RR Speed Of Light); lonkat B/B, kyynärpäät 0/0, olat terveet, selkä LTV0 VA0 ja kivekset normaalit
Retku (RR Big Bang); lonkat B/B, kyynärpäät 0/0, selkä LTV0 VA0 ja kivekset normaalit

Sen lisäksi Retku (RR Big Bang) suoritti heti vuoden iän kunniaksi hyväksytysti BH-kokeen ja sai ekan tittelinsä, ihan hurjasti onnea superpari Retku ja Irina!

2.10.2019

Ensimmäiset Katastrofi-pennut ovat muuttaneet omiin koteihinsa! Vielä on kaksi pentua ylimääräistä kunnes koti "hiljenee" tänne jäädessä vain kaksi. Kotiin jää siis Kauhu ja Tuli, uusilta nimiltää Noita ja Loitsu. Noita on tummempi red merle tyttö joka jää minun harrastuskoiraksi, ja Loitsu on punainen tyttö jolta poistettiin silmä 4,5-viikkoisena tapaturman vuoksi ja johon rakastuimme, se jää puolisoni koiraksi. 

Pennut saivat mitä mahtavimmat kodit, kiitos ja kumarrus kaikille projektissa auttaneille sekä erikoiskiitos kuvaajallemme Anne Barckille upeista pentukuvista ja tästä ihanasta ryhmäkuvasta <3

20.9.2019

Kisatuloksia on taas tahkottu agilityssa;

Aina (Red'n Ready Partner In Crime) teki jo tokissa kisoissaan kolmannen nollavoiton ja siirtyi 2-luokkaan! Aina ja Nanna korkkasivat jo seuraavissa kisoissa kakkosluokan. Tsemppiä tuleviin kisoihin!

Vimma (Red'n Ready FBI Most Wanted) on myös kisannut ahkerasti agilitya 3-luokassa, ja viime viikonlopun kisoista tuloksena 2xnollavoitto maksiluokasta! Taakse jäivät paljon kovia nimiä bordercollieiden kanssa, Vimma todistaa kaikille epäilijöille että kyllä aussie voi kulkea aivan yhtä kovaa ellei kovempaakin kuin bortsut ;) Hyvää työtä Lotta ja Vimma!

2.9.2019

Aika lailla heti tehtyäni kasvattien kisatuloksista päivityksen, sain viestin että myös Aina (Red'n Ready Partner In Crime) oli korkannut virallisen kisauransa agilityssa saaden heti ensimmäisen nollavoiton ja luvan! Hurjasti onnea Aina ja Nanna!

Aika mahtavaa, että 2,5 vuotiaista Kriminaaleista 5/6 on kisannut jo virallisissa agilitykisoissa, kaksi ovat jo kolmosissa, yksi nousi juuri kakkosiin ja kaksi ovat tehneet jo ykkösistä ekat nollat. Onni on aktiiviset ja taitavat kasvatinomistajat :)

1.9.2019

Eilen eli hieno kisapäivä kasvateillani!

Tokon Helsingin piirimestaruuskisoissa tokouransa avasivat sisarukset Leia (Red'n Ready Diamond Thief) sekä Nitti (Red'n Ready Prison Break) ALO-luokassa. Pistesaldo oli molemmilla upea, Leialle 195,5/200 pistettä ja 1. sija sekä Nitille 195/200 pistettä ja 2. sija! Molemmille siis ALO1-tulokset sekä oikeus vaihtaa luokkaa avoimeen! Avoimessa luokassa puolestaan kisasi sisko Vimma (Red'n Ready FBI Most Wanted) hienolla pistesaldolla 291,5/320, 2. sija ja AVO1-tulos!

Sillä aikaa kun sisarukset kisasivat tokossa, veli Pekko (Red'n Ready Criminal Mastermind) kisasi Hyvinkäällä agilityssa 1-luokassa kahden radan verran. Ensimmäiseltä radalta tuli heti 0-tulos ja sija 3. ja sen kautta OIVA eli oikeus vaihtaa 2-luokkaan! Paljon onnea Pekko ja Anna, kolmet kisat takana ja nyt jo oikeus luokkavaihtoon!

Minä puolestani kisasin Maarun kanssa samoissa Hyvinkään kisoissa iltapäivällä 2-luokassa kolmen radan verran, tuloksena kaksi nollavoittoa ja kaksi LUVA-tulosta! Maaru olisi sitten yhtä vaille kolmosissa!

14.08.2019

Wiccan pennut syntyivät maanantaina eli 12.08.2019, 6 narttua ja 1 uros! Kaksi nartuista on red merlejä, loput ovat punaisia. Wicca ja pennut voivat hyvin, ja sydämenkuvat silmissä seurataan näiden ihanien marsujen kasvua ja kehitystä. 

Tässä muutama Anne Barckin ottama kuva päivän ikäisistä pikkuisista:

29.07.2019

Viime viikonloppu oli täynnä ahkeraa paimennuskisaamista ja agilitykisaamista! 

Viitasaaressa oli ASCA-paimennuskisat, joissa oltiin omien koirieni kanssa + ensimmäinen Red'n Ready-kasvatti Vimma kisasi samoissa karkeloissa. Tulosrivi näytti kolmen päivän päätteeksi tältä:
Taika sai 2xstarted Q:n naudoilta ja tittelin STDc, lisäksi 1 Q open ankoilta ja titteli OTDd. Taika oli myös ankkaradalla High in Trial Open ankkaradalta!
Maaru sai 2xstarted Q:n ankoilta ja tittelin STDd sekä ensimmäisen Q:n open ankoilta ja oli High in Trial Started ankkaradalta. Aika hyvin koiralta, joka näki ankat ekaa kertaa tänä viikonloppuna kisoissa!
Vimma (Red'n Ready FBI Most Wanted) sai 2xstarted Q:t ankoilta ja lampailta ja tittelit STDsd! Paljon onnea Lotalle ja Vimmalle ASCA-paimennustittelirivin avauksesta, lisää ensi vuonna sitten!

Samana viikonloppuna kasvattini Leia (Red'n Ready Diamond Thief) teki puolestaan upeita agilitytuloksia pikkumaksi3-luokasta: yhteensä kolme nollaa, joista yhdellä sijoitus 2. ja toisella sijoitus 1. ja ensimmäinen agilitySERTI! Nyt on Leialla molemmat sertikellot tikittämässä valioitumista varten, hurjasti onnea Anne ja Leia!

12.07.2019

Wicca on ultrattu tiineeksi! Wiccan laskettu aika on elokuun puolivälissä. 

Kisarintamalla on ollut nyt keskikesällä hieman hiljaisempaa, mutta tuloksiakin on tehty:
Maaru kävi yhdissä ASCA-agilitykisoissa juoksemassa yhden Qn open gamblerista, ja tehden kaksi novice jumpers Qta ja sai tittelin JS-N.
Piki (Red'n Tready The Beast) sai paimennuskisoista toisen 1-luokan EH-tuloksen 85/100 pisteellä ja tittelin PAIM1! Onnea Tiia ja Piki!
Rauha (Red'n Ready Armed And Dangerous) kisasi tokaa kertaa agilityssa saaden ekan LUVA:n 1. luokasta agilityradalta, onnea Laura & Rauha!
Vimma (Red'n Ready FBI Most Wanted) ja Lotta ovat tahkoneet nollia 3-luokasta! Koossa on nyt ainakin 2xagiSERTI ja 1xhyppySERTI, ja ainakin viisi nollaa maksi-ja pikkumaksiluokasta. Aikamoinen saavutus parilta, jotka nousivat keväällä kolmosiin!

16.06.2019

Lensimme Wiccan kanssa Wieniin keskiviikkona tapaamaan komeaa Linus-sulhoa. Pentuja on nyt pistetty aluilleen 13.-15.06 ja jos kaikki menee hyvin, odotellaan pentuja elokuun toiselle viikolle!

Kuva: Anne Barck
Kuva: Anne Barck

07.06.2019

Vimma (Red'n Ready FBI Most Wanted) kisasi agilityssa maksi3-luokassa saaden ensimmäisen hyppy-sertinsä voittonollalla! Hurjasti onnea Vimma & ohjaaja Lotta!

Taika kävi toukokuussa lisääntymiserikoislääkärillä tutkimuksissa, koska sillä ei ole vielä ollut ainuttakaan juoksua, vaikka ikää on jo yli 3 vuotta. Taikalle tehtiin useita tutkimuksia, ja selviteltiin onko sillä hormonituotantoa. Lopputulema oli se, ettei Taikalla ole normaalia estrogeenitoimintaa, ja se on hyvin todennäköisesti vailla munasoluja, eikä se koskaan tule tekemään juoksuja tai saamaan pentuja. Kaikin puolin harmittava tilanne, toivotaan että Taikan siskopuolesta, uudesta sijoitusnartustani Sysistä kasvaa kuitenkin jalostuskoira tulevaisuudessa, ja saan nämä hienot geenit kasvatustyöhöni sitä kautta kuitenkin...

03.06.2019

Jännittävimmät uutiset ekana; Wiccalla alkoi juoksut! Suunnataan Itävaltaan varmaan ensi viikon lopulla, mutta mittaillaan tässä progesteronitasoja kaiken varalta, ettei olle väärään aikaan siellä!

Viikonloppuna kisattiin taas paimennuksessa ja agilityssa:

ASCA paimennuskisat käytiin viikonloppuna Viitasaarella, ja kisasin kaikkien kolmen koiran kanssa. Saatiin seuraavia hyväksyttyjä tuloksia ja titteleitä:
Wiccalle hyväksytty open lammasrata ja titteli OTDs
Taikalle hyväksytty started ankkarata ja titteli STDd & yksi hyväksytty open ankkarata
Maarulle kaksi hyväksyttyä started lammasrataa ja titteli STDs.

Leia (Red'n Ready Diamond Thief) kisasi paimennuksessa ja agilityssa hienoin tuloksin. Ensin he kisasivat torstaina paimennuksen esikokeessa saaden hyväksytyn esikokeen ja tittelin PAIM-E! Agilityssa puolestaan parivaljakko kisasi ekat starttinsa 3-luokassa saaden heti hyppyradalta voittonollan pikkumakseissa ja ekan hyppy-SERTIN! Valiokello lähti tikittämään, hurjasti onnea!

Vimma (Red'n Ready FBI Most Wanted) kisasi myös FCI traditional style-paimennuksessa sunnuntaina ja seurasi siskonsa Leian perässä tehden esikokeen hyväksytysti pisteillä 86/100! Vimmalle tästä hyvästä myös uusi titteli nimen eteen PAIM-E!

Vimma
Vimma
Leia
Leia

29.05.2019

Paljon päivitystä mahtuu menneeseen viikkoon! 

Viime viikonloppuna lensin Itävaltaan hakemaan Taikan kasvattajalta uuden sijoituspennun. Kasvattini Pikin ja omistajansa Tiian luo muutti aivan ihana musta tyttö Sysi, joka on Taikan puolisisko emänsä kautta. Innolla odotetaan minkälainen Sysistä kasvaa - iso se ainakin jo oli! Samalla reissulla tuli Suomeen Sysin veli Lisko, joka muutti Turkuun Sannille, hienoa saada myös Sysin veli tänne.

Viikonlopun kisakuulumiset olivat myös mahtavat, ja kasvattini tekivät upeita tuloksia eri lajeissa!

Agilityssa Piki (Red'n Ready The Beast) teki maksi3-luokassa 0-tuloksen, voitti luokkansa ja sai ensimmäisen hyppy-sertin! Hurjasti onnea Tiia & Piki!
Lisäksi Leia (Red'n Ready Diamond Thief) kruunasi viikonlopun tehden pikkumaksi2-luokassa nollavoiton ja saaden kolmannen LUVAn ja oikeuden nousta 3-luokkaan! Onnea Anne &Leia!

Kasvateistani ensimmäisenä BH-kokeen suoritti hyväksyttävästi ja erinomaisella tottiksen arvosanalla Tinki (Red'n Ready Pocahontas)! Onnea Päivi & Tinki uudesta tittelistä!

Leia
Leia

20.05.2019

Viikonloppuna kasvatit kisasivat menestyksekkäästi niin rallytokossa kuin agilityssa!

Lauantaina samoissa rallytokokisoissa oli neljä kasvattiani ja kaikki tekivät upeita tuloksia!
Piki (Red'n Ready The Beast) korkkasi rally-uransa ALO-luokassa tehden 2x95/100 pistettä
Vimma (Red'n Ready FBI Most Wanted) kisasi kolmannen kerran ALO-luokassa upealla 100/100 pisteellä ja sai tittelin RTK1 ja 1. sija
Leia (Red'n Ready Diamond Thief) korkkasi AVO-luokan kahdella hyväksytyllä radalla 83/100p ja tuomarin palkinto sekä 96/100p ja 2. sija
Jedi (Red'n Ready Divine Hercules) korkkasi myös AVO-luokan 84/100 pistettä ja toiselta radalta täydet 100/100p, tuomarin palkinto ja 1. sija!

Sunnuntaina agilitykisoissa Pekko (Red'n Ready Criminal Mastermind) kisasi tokaa kertaa 1-luokassa saaden jo toisen nollaradan, LUVAn ja voittaen luokan! Hurja tahti päällä parivaljakolla, onnea Anna & Pekko!

13.05.2019

Viikonloppuna tehtiin taas erinnäisiä tuloksia eri lajeista! 

Lauantaina Pekko (Red'n Ready Criminal Mastermind) ja ohjaajansa Anna kävivät ekoissa agilitykisoissaan maksi1-luokassa tehden heti hyppyradalta 0-tuloksen, 2. sijan ja ekan LUVAn! Mahtava tapa aloittaa kisaura!

Fazer (Red'n Ready Sleeping Beauty) kisasi myös viime viikonloppuna agilityssa tehden ekan LUVAn pikkumaksi2-luokasta 0-voitolla, onnea Fazer ja Laura!

Samana päivänä Pekon siskot Leia ja Vimma olivat vähän erilaisissa kisoissa, nimittäin näyttelyissä hakemassa "pakko-hoota", jonka tarvitsee näyttelyistä valioituakseen muissa lajeissa. Vimma sai halutun Hyvä-tulokset, Leian tyytyessä Tyydyttävään. 

03.05.2019

Viime viikonloppuna kisattiin ahkerasti agilityssa! 

Kisasin itse lähinnä Maarun kanssa ASCA-agilitykisoissa Helsingissä, tuloksina Maarun ekoista ASCA-kisoista tuli kaksi Q:ta eli "nollaa" novice gamblers-radalta ja uusi titteli GS-N (Gamblers Standard-Novice). Lisäksi Maarulle yksi Q regular novice-luokasta. Taika juoksi myös kaksi hyppyrataa open-luokassa saaden yhden Qn.

Samaan aikaan Leia (Red'n Ready Diamond Thief) kisasi normi agikisoissa 2-luokassa saaden parivaljakon tokan LUVAn voittonollalla! Yhtä vaille kolmosissa siis, paljon onnea Anne ja Leia!

Leian sisko Vimma (Red'n Ready FBI Most Wanted) kisasivat puolestaan maksi3-luokassa Kirkkonummella, tehden yhden aivan upean voittonollan, saaden toisen agiSERTin ja jättäen taake monta todella kovaa bortsua. Kasvattaja ei voi olla muuta kuin hullun ylpeä hienoista agitykeistä, jotka edustavat kisakentillä kasvatustyötäni <3

Anne Barck teki Kriminaali-pentueen treenipäivästä hienon koostevideon:

26.04.2019

Leia (Red'n Ready Diamond Thief) ja Jedi (Red'n Ready Divine Hercules) kisasivat kolmansissa rallytokokisoissa Annen kanssa jälleen kerran upein tuloksin! Leia voitti luokkansa 100/100 pisteella ja Jedi sai hienot 99/100 pistettä tullen kolmanneksi! Molemmille tittelit RTK1 ja menolippu avoimeen luokkaan. Hurjasti onnea!

31.03.2019

Viikonloppuna kisattiin agilityssa ja paimennuksessa hienoja tuloksia!

Vuoden ekat FCI paimennuskisat olivat Somerolla lauantaina ja sunnuntaina. Kasvatit ja omat koirani kisasivat hienoja tuloksia koko viikonloppuna:
Tinki (Red'n Ready Pocahontas) suoritti hyväksytyn esikokeen EHlla 87/100p ja saivat tittelin PAIM-E
Piki (Red'n Ready The Beast) teki la 1-luokasta EHn 80/100 pisteellä, 1. sija ja PAIM1-tittelin.
Sunnuntaina Piki kisasi 1-luokassa 68/100 pistettä ja hyväksytyn tuloksen T
Wicca (Black Zone's Grand Jury) kisasi 2-luokassa saaden EHn pistein 87/100, 1. sija ja PAIM2-tittelin
Maaru (Origine II My Kind Of Trouble) kisasi 1-luokassa saaden EHn pistein 88/100, sija 2. ja PAIM1-titteli

Vimma (Red'n Ready FBI Most Wanted) kisasi lauantaina agilitykisoissa Janakkalassa pikkumaksi3-luokassa kolme rataa. Parivaljakko teki tuplanollavoitot, sai ekan SERT-A ja siitä lähti sitten valiokello käyntiin! Vimma ja Lotta tekivät myös kaikkien säkäkorkeuksien nopeimmat ajat, aika hurjaa!

18.03.2019

Viikonlopulta on taas hienoja koetuloksia!

Lauantaina Jedi (Red'n Ready Divine Hercules) ja Leia (Red'n Ready Diamond Thief) olivat kisaamassa rallytokoa ALO-luokassa omistajansa Annen kanssa. Molemmille tokat ALOHYV-tulokset ja upeat pisteet! Jedille 100/100 pistettä ja 2. sija ja Leialle 99/100 pistettä! Paljon onnea Anne ja tehotiimi!

Sunnuntaina oli sitten agikisat, joissa Tinki (Red'n Ready Pocahontas) kisasi 1-luokassa, saaden vikan nollan 1. sijalla ja OIVA:n eli oikeuden kisata 2-luokassa! Paljon onnea Päivi & Tinki! Lisäksi Vimma (Red'n Ready FBI Most Wanted) kisasi ekan kerran 3-luokassa kahden hienon radan verran. Onnea kolmosluokan korkkauksesta!

24.02.2019

Hurjan hieno agilitykisaviikonloppu Team Red'n Readylla! 

Ensin lauantaina Wicca avasi 3-luokan nollatilinsä tekemällä pikkumakseissa nopeimman ajan, sijoittumalla 1. sijalle ja saaden ekan SERTin! Jäi muuten maksienkin voittaja meidän ajasta jälkeen.

Nyt sunnuntaina Maaru ja Melissa saivat heti aamun ekalta radalta nollan, tulivat sijalle 3. ja sieltä napsahti OIVA. Kaksikko starttasi iltapäivällä sitten jo kakkosluokassa!

Myös Tinki (Red'n Ready Pocahontas) kisasi ykkösissä kolme rataa Päivin kanssa ja parivaljakko tejki TRIPLAnollat, voittivat kaksi rataa ja yhdeltä tulivat toisiksi! Harmittavasti luokkanousua ei nyt tullut, koska kaikki heidän nollat ovat samalta tuomarilta. Mutta eiköhän tällä nollaprosentilla olla kohta kakkosissa!

Vimma (Red'n Ready FBI Most Wanted) teki myös tokalla 2-luokan radalla upean voittonollan pikkumakseissa ja samalla he nousivat 3-luokkaan! Hurjasti onnea Lotta & Vimma, aika kova suoritus alle 2-vuotiaalta koiralta!

12.02.2019

Maanantaina Tinki (Red'n Ready Pocahontas) kisasi agilityssa pikkumaksi1-luokassa tehden ekan nollatuloksensa ja voittaen luokan! Paljon onnea Päivi ja Tinki, nyt vaan uusia kisojailmoittautumisia kehiin!

11.02.2019

Viikonlopun kisatuloksista piti huolen Leia (Red'n Ready Diamond Thief) ja Jedi (Red'n Ready Divine Hercules) kisaten ekoissa rallytokokisoissa! Molemmat kisasi yhden startin ALO-luokassa, Jedille tulos upea 100/100 pistettä ja 1. sija. Leialle yksi pieni virhe mutta silti hieno 90/100 pistettä ja molemmille ALOHYV! Paljon onnea Anne hienoista tuloksista kaksikon kanssa.

05.02.2019

Taika ja Maaru kisasivat taas viime viikonloppuna agilityssa. Taika teki 2 x hyllyn, mutta Maaru kunnostautui tehden haastavilla ykkösten radoilla 1 x 5 rv sijalla 1. ja yhden nollaradan sijalla 2! Maarulla on nyt kolme kisaa takana, joista on saldona jo kaksi nollaa :) Paljon onnea kartturi-Melissa ja Maaru!

Alla kooste Maarun viime viikonlopun radoista!

30.01.2019

Viime viikonloppuna kisattiin taas urakalla agilityssa! Taika ja Maaru kävivät juoksemassa pari starttia lauantaina Hyvinkäällä, Taikalle 2x5vp ja luokkavoitot molemmilta radoilta, Maarulle kaksi hyvää hylkäystä. Wicca korkkasi myös 3-luokan illalla kahdella radalla Lohjalla. Ei tehty vielä nollia, mutta että oli siistiä päästä pitkästä aikaa taas kisaamaan kolmosiin!

Vimma (Red'n Ready FBI Most Wanted) vastasi viikonlopun nollasaldosta 2-luokassa saaden jo toisen LUVA:n ja voittaen luokkansa! Paljon onnea, kohta Wicca saa seuraa tyttärestään kolmosiin.

18.01.2019

Viivi kävi ultrassa eilen ja valitettavasti masussa ei näkynyt ketään tälläkään kertaa. Tämä oli nyt toka kerta kun Viivi jäi tyhjäksi, katsotaan kokeillaanko vielä seuraavista juoksuista vai oliko tämä nyt sitten tässä. Todella kurja tilanne ja olen todella pahoillani kaikkien pennunodottajien puolesta :(

13.01.2019

Oltiin Wiccan kanssa kisaamassa lauantaina agilityssa Sipoossa pikkumaksi-kakkosissa, ja tehtiin kahdelta aksaradalta nollavoitot, 2 x OIVA ja tällä siirryttiin 3-luokkaan! Johan ollaan rämmitty riittävän monta vuotta alaluokissa, mahtavaa päästä pitkästä aikaa kolmosiin kisaamaan!

Sunnuntaina Maaru kisasi ekaa kertaa agilityssa Melissan kanssa Ojangossa. Ensimmäiset kaksi rataa meni vielä vähän harjoitellessa, mutta vikalta agilityradalta parivaljakko teki hienon nollaradan ja tulivat sijalle 3! 

31.12.2018

Viivi astutettiin onnistuneesti Kannuksessa juuri ennen joulua Pizulla, ja pentuja olisi toiveissa helmikuun lopulle. Ultrassa käydään pe 18.01 katsomassa, onko masussa ketään!

Tulospuolella Vimma (Red'n Ready FBI Most Wanted) ja Lotta kävivät ekassa tokokokeessaan. Tulos oli mahtava ALO1 lähes täyden kympin rivillä ja pisteet 196/200, kunniapalkinto ja 1. sija! 

Vuosi 2018 lähestyy loppuaan, ja kiitämme ja kumarramme kaikkia kasvatinomistajia ja muita yhteistyössä meidän kanssa olleita! Nyt suunnataan katseet ensi vuodelle, tuleville pentusuunnitelmille ja ensi vuoden riennoille. Mahtavaa tulevaa 2019 kaikille!

Copyright
Banneri: Anne Barck Photography
Sivuston sisältö: Shanti Karinen